OVER AUTO'S GVF SERVICE >


Met AUTO'S G.V.F. SERVICE heeft u een garagebedrijf waar u niet een nummer bent, maar klant met naam en toenaam. Persoonlijke aandacht en een goed advies, dat is waar AUTO'S G.V.F. SERVICE grote waarde aan hecht. AUTO'S G.V.F. SERVICE is persoonlijk bij de klant betrokken, samen met u zoeken wij naar de auto die aan uw wensen voldoet. Bij AUTO'S G.V.F. SERVICE zijn we pas tevreden als u dat ook bent !Klantenservice met een glimlach!

Het is weinigen gegeven om te kunnen zeggen dat men reeds in het vak zat voor het zelfs bestond! Lang voor de auto's het straatbeeld voor goed zouden veranderen, kwamen de mensen met het paard en de koets reeds bij de overgrootvader van Dimitri Vercamer, vandaag zaakvoerder van garage G.V.F. service op de Brusselsesteenweg 340 te Ledeberg.


Van hoefsmid naar garagist
Als hoefsmid kreeg de overgrootvader van Dimitri regelmatig klanten over de vloer te Gentbrugge die problemen hadden met hun koets. De zware, robuuste karren werden vakkundig gerepareerd en sommige onderdelen werden loodrecht geslagen op het aambeeld van de hoefsmid. Met de komst van de eerste wagens bleek al gauw dat de hoefsmid zijn werkterrein mocht verleggen en zo werd de eerste stap als garagist gezet en dit bij de aanvang van de 20e eeuw.
De interesse in en de liefde voor het vak overleeft nu reeds 4 generaties! De vader van Dimitri veranderde de naam naar G.V.F., voluit Gontier, Vercamer en Francq. De voornamen van Dimitri's ouders en de familienaam. Na 23 jaar is GVF een begrip in tweedehandswagens!


meer dan 4000 verkochte wagens!
Het is uiteraard logisch dat Dimitri in het vak opgroeide. Reeds op 6-jarige leeftijd zat hij te sleutelen aan de wagens en een aantal jaren later werden de vakanties volledig ingepalmd door het werk in de garage, en dit naast de studie automechanica. Op 16 jarige leeftijd verkocht Dimitri zijn eerste wagen! Ondertussen zijn er reeds meer dan 4.000 wagen door deze laatste verkocht!! Bij het overlijden van zijn vader besliste Dimitri het levenswerk van zijn voorvaders verder te zetten in Ledeberg, op de huidige locatie. Ondertussen huist de garage er bijna zeven jaar en staat het bekend om een uitmuntende klantenservice en uitstekende vakkennis.
"Onze klanten kunnen ons weinig 'misvragen'", laat de fiere zaakvoerder ons weten. "Onlangs kregen we nog de vraag of we voor een klant een radiospeler wouden installeren. Bij aankomst van die klant bleek het over een volledige stereo-installatie te gaan met een CD-lader en versterkers! Geen probleem, we hebben die met graagte geïnstalleerd! We houden er van om onze klanten tevreden naar buiten te zien gaan! Vandaar dat we ook terecht een goede naam hebben in de ruime omgeving."


Verkoop, onderhoud, depannage en verhuur: alles onder 1 dak!
Bij GVF vinden we auto's terug uit alle prijsklasses: van 1.250 € tot zelfs wagens van 27.000 €. De wagens staan keurig tentoongesteld in de kleinere toonzaal vooraan, maar het echte werk verbergt zich in een zeer ruime toonzaal achteraan, waar tientallen exemplaren staan te wachten op een nieuwe eigenaar. Elke wagen is voorzien van een duidelijke fiche waar alle nodige gegevens opstaan: het aantal kilometers, de prijs, de technische gegevens en zelfs de financieringsgegevens! Voor die financiering hoeft de klant zich niet extra te verplaatsen: de bank komt naar de garage!
Naast de verkoop neemt GVF eveneens het onderhoud van deze wagens voor haar rekening en ontfermt men er zich over de carrosseriewerken.
"We verhuren eveneens 2e handswagens op korte en lange termijn", laat de zaakvoerder ons weten. "Wat met een aantal wagens begon, is momenteel uitgegroeid tot een 20 tal wagens. De prijzen gaan van 15 € per dag tot 300 € per maand! Deze wagens zijn eveneens de vervangwagens voor onze klanten, want deze mogen nooit zonder wagen komen te vallen!!!"


Controle en garanties
"De mensen hoeven niet langer te twijfelen bij de aankoop van een tweedehandswagens!", maakt Dimitri ons duidelijk. "De kilometerstand wordt jaarlijks bijgehouden en gecontroleerd door de keuringscentra en die gegevens staan op de kaart. Men krijgt 1 jaar waarborg op de wagen én daarenboven worden die wagens sinds 15 november 2006 dubbel gecontroleerd! Er worden zware en zeer ernstige controles gedaan! De wagens die buiten rijden zijn zeker weten in zeer goede staat!"

Verder kan de klant rekenen op een prima service en meer dan 100 jaar vakkennis!BEKIJK ONS VOLLEDIGE AANBOD
 
of selecteer een merk uit onderstaande lijst
Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige informatie kunnen verschaffen over de wagen waarvoor u interesse heeft. Indien er via deze website rechtstreeks of onrechtstreeks adviezen worden gegeven voor het nemen van financiële of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen, dan worden deze adviezen zonder enige vorm van garantie gegeven en zonder dat Auto's G.V.F. Service hiervoor aansprakelijk kan gesteld worden.

Sommige op de site vermelde producten en data kunnen in detail verschillen van de werkelijke uitvoering en data. De afgebeelde kleuren kunnen slechts een gemiddelde indruk geven van de werkelijkheid en zijn mede afhankelijk van uw scherminstellingen. De aangeboden informatie steunt op zorgvuldige analyse.

Auto's G.V.F. Service zal al het redelijke in het werk stellen om de fouten die haar worden gemeld te corrigeren. Auto's G.V.F. Service garandeert dan ook niet de juistheid, volledigheid, geschiktheid van de informatie noch het actueel karakter van deze informatie. Auto's G.V.F. Service is niet verantwoordelijk voor welke beslissing of handeling dan ook die door de gebruiker zou zijn genomen op basis van de verstrekte informatie of gegevens. Behoudens in geval van opzet kan Auto's G.V.F. Service niet verantwoordelijk worden gehouden voor vergissingen of onvolledige informatie noch ten aanzien van de gebruiker, noch ten aanzien van derden voor mogelijk geleden directe, indirecte, incidentele schade, winstderving, verlies van kansen of voor eender welke schade veroorzaakt door haar nalatigheid of vergetelheid in het verschaffen, verzamelen, weergeven, redigeren, interpreteren, melden en verspreiden van informatie of data door middel van deze website. Zelfs indien Auto's G.V.F. Service gewaarschuwd werd voor zulke mogelijke schade.

De gebruiker erkent uitdrukkelijk op de hoogte te zijn dat de voormelde informatie lacunes of onnauwkeurigheden kan bevatten (waaronder typfouten) of verwijzingen naar producten die niet meer beschikbaar zijn en kan daarvoor geenszins Auto's G.V.F. Service in gebreke stellen.