CITRO╦N >CITROEN C3

  Grote GPS met kleurenscherm ,
Brandstof: DIESEL
Bouwjaar: 05/2014
Kilometerstand: 92000
Prijs: 7500
Milieu : co 2: 90 g/km
Emissieklasse: 5
Waarborg: 12 maanden


CITROEN C2

 
Brandstof: BENZINE
Bouwjaar: 09/2004
Kilometerstand: 134000
Prijs: 2750
Milieu : co 2: 138 g/km
Emissieklasse: 3
Waarborg: 12 maanden


CITROEN C1

 
Brandstof: BENZINE
Bouwjaar: 09/2014
Kilometerstand: 78000
Prijs: 6500
Milieu : co 2: 99 g/km
Emissieklasse: 5 b
Waarborg: 12 MAANDEN


CITROEN BERLINGO

  Radio CD speler Pioneer , Voetmatjes
Brandstof: BENZINE
Bouwjaar: 05/2002
Kilometerstand: 170000
Prijs: 2500
Milieu : co 2: 168 g/km
Emissieklasse: 3
Waarborg: 12 maandenBEKIJK ONS VOLLEDIGE AANBOD
 
of selecteer een merk uit onderstaande lijst
Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige informatie kunnen verschaffen over de wagen waarvoor u interesse heeft. Indien er via deze website rechtstreeks of onrechtstreeks adviezen worden gegeven voor het nemen van financiële of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen, dan worden deze adviezen zonder enige vorm van garantie gegeven en zonder dat Auto's G.V.F. Service hiervoor aansprakelijk kan gesteld worden.

Sommige op de site vermelde producten en data kunnen in detail verschillen van de werkelijke uitvoering en data. De afgebeelde kleuren kunnen slechts een gemiddelde indruk geven van de werkelijkheid en zijn mede afhankelijk van uw scherminstellingen. De aangeboden informatie steunt op zorgvuldige analyse.

Auto's G.V.F. Service zal al het redelijke in het werk stellen om de fouten die haar worden gemeld te corrigeren. Auto's G.V.F. Service garandeert dan ook niet de juistheid, volledigheid, geschiktheid van de informatie noch het actueel karakter van deze informatie. Auto's G.V.F. Service is niet verantwoordelijk voor welke beslissing of handeling dan ook die door de gebruiker zou zijn genomen op basis van de verstrekte informatie of gegevens. Behoudens in geval van opzet kan Auto's G.V.F. Service niet verantwoordelijk worden gehouden voor vergissingen of onvolledige informatie noch ten aanzien van de gebruiker, noch ten aanzien van derden voor mogelijk geleden directe, indirecte, incidentele schade, winstderving, verlies van kansen of voor eender welke schade veroorzaakt door haar nalatigheid of vergetelheid in het verschaffen, verzamelen, weergeven, redigeren, interpreteren, melden en verspreiden van informatie of data door middel van deze website. Zelfs indien Auto's G.V.F. Service gewaarschuwd werd voor zulke mogelijke schade.

De gebruiker erkent uitdrukkelijk op de hoogte te zijn dat de voormelde informatie lacunes of onnauwkeurigheden kan bevatten (waaronder typfouten) of verwijzingen naar producten die niet meer beschikbaar zijn en kan daarvoor geenszins Auto's G.V.F. Service in gebreke stellen.